Informatie

Vertrekpunt
Alle routes vertrekken en eindigen bij Roodehaan eten & drinken & camping, aan de Roodehaansterweg 9, 9963 TC te Warfhuizen (17 kilometer boven de stad Groningen).

Van woensdag t/m zondag kan men deelnemen aan Fietsmenu met een start vanaf 11:00 uur ’s ochtends, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Fietsverhuur
De route rijdt u op uw eigen fiets, maar we kunnen ons voorstellen dat u geen zin heeft of in de gelegenheid bent om een fiets mee te nemen. Daarom is het mogelijk om bij Roodehaan een fiets met versnelling te huren. De kosten zijn acht euro per fiets per dag. Wilt u een E-bike huren? dat kan, deze dient wel van te voren te worden gereserveerd.

Kosten

  • Voor het volledig verzorgde arrangement betaalt u per persoon een vaste prijs van € 35,- als u kiest voor alleen een hoofdgerecht, of € 39,95 met een drie-gangen keuzemenu.
  • Voor kinderen t/m 14 jaar geldt een tarief van € 25,- of € 29,95 per kind.

Inbegrepen zijn: koffie met gebak, de picknick voor onderweg en de hoofdmaaltijd na de tocht.

Niet inbegrepen zijn de consumpties en eventuele fietshuur. De bandenplakset en koeltas zijn in bruikleen, deze kunt u bij terugkomst weer inleveren.

Reserveren
U kunt de Fietsmenu’s reserveren via info@fietsmenu.nl of telefonisch via Roodehaan: 0595-571598. Wanneer u bij het startpunt wilt afrekenen vragen 50% aanbetaling per persoon. Bij groepen van acht personen of meer is het alleen mogelijk om het gehele bedrag vooraf te betalen.